Video De peste 100 de ani, misiunea Terapia – o companie SUN PHARMA este să aducă o contribuţie esenţială în viaţa oamenilor prin medicamente si produse inovatoare

197 afișări

Succesul durabil al celui mai mare producător de medicamente din România, Terapia, reflectă preocuparea centrală de a pune ştiinţa, cercetarea şi inovaţia în slujba oamenilor, pentru a ajuta la prevenirea şi tratarea bolilor.

Gama extinsă de produse creată pentru a răspunde cât mai bine nevoilor de sănătate ale oamenilor este rezultatul unui secol de experienţă si expertiză acumulate. Deci, nu e de mirare că Terapia este astăzi sinonimă cu tratamente moderne, de înaltă calitate.

Fără îndoială, inovaţia va fi cea care va caracteriza compania şi în viitor pentru a furniza cele mai avansate soluţii şi opţiuni de tratament care cresc calitatea vieţii şi îmbunătăţesc starea de sanatate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici