Video 7 mai, ziua Duckadam: "9 minute cu care te întâlneşti o dată în viaţă sau niciodată" / 34 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de Steaua

  • Pe 7 mai 2020 se împlinesc 34 de ani de când Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni,după ce a învins Barcelona la penaltyuri
  • Helmuth Duckadam a apărat patru penalty-uri, iar pentru Steaua au marcat Lăcătuş şi Balint
  • Legenda Stelei a declarat, în exclusivitate pentru Mediafax, că "au fost 9 minute cu care te întâlneşti o dată în viaţă sau niciodată"
354 afișări

”Au fost 9 minute cu care te întâlneşti o dată în viaţă sau niciodată”, a declarat ”Eroul de la Sevilla” pentru Mediafax.

La 34 de ani după Sevilla, bucuria e la fel de mare, dar sărbătoarea lipseşte anul ăsta. Eroii Stelei, prima şi singura echipă din România care a câştigat Cupa Campionilor, stau în izolare din cauza coronavirusului. 

Omul care a intrat în Cartea Recordurilor cu cele patru penaltyuri apărate într-un meci, Duckadam, face o previziune tristă. Nicio echipă românească nu va mai ajunge campioana Europei. 

”Va rămâne o performanţă inegalabilă pentru fotbalul românesc. Sper ca anul viitor, când se vor împlini 35 de ani de la Sevilla, să reuşim din noi să organizăm o întâlnire la Cheile Grădiştei”, a mai declarat Helmuth Duckadam.

Duckadam a dat şi răspunsul la întrebarea care îi împarte pe microbiştii din toată lumea: un penalty se apără sau se ratează?

”În momentul când aperi un penalty nu prea mergi pe ghicite, mergi pe o anumită logică, după multe antrenamente”, a încheiat Duckadam.

 

 

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici