Video Marea te cheamă la ea, dar restricţiile te ţin la distanţă. Vama Veche, mai tristă ca niciodată

  • Drumul spre Vama Veche este împânzit de filtre de poliţie
  • Toate maşinile sunt oprite. Nu treci dacă nu ai un motiv întemeiat să ajungi pe litoral
  • Plaja din Vamă este goală de 1 Mai. Terasele sunt închise şi se aud doar marea şi pescăruşii
628 afișări

Ştim că 1 mai se asociază cu prima petrecere din an la mare. Dacă te gândeai să fentezi restricţiile şi să porneşti în Vama Veche, Dan Pavel a verificat pentru tine care sunt obsacolele în drumul spre litoral.

„Ora 8.30 de minute în drumul spre mare, spre Constanţa, pe autostradă. Aceasta e parcarea în care de obicei nu aveai loc unde să îţi laşi maşina, era full. Mai ales pe 1 mai, n-aveai loc să arunci un ac aici. E plină de maşini şi acum, dar după cum vedem sunt maşini oprite de poliţie.”

Pe Autostrada Soarelui, altădată cu un trafic infernal, circulă puţine maşini. Filtrele de poliţie îi opresc pe majoritatea şoferilor care au pornit pe această rută.

„Am ajuns la Feteşti. Acesta e locul în care ştii, de obicei erau cozi mari la taxare. Acum, după cum vezi, câte o maşină-două aşa, răzleţe. E pustiu, e straniu să vezi lucrul acesta mai ales azi de 1 mai.”

Poliţiştii i-au cerut lui Dan să facă dovada că merge la filmat şi nu la distracţie. După ce a depăşit obstacolul, colegul nostru a văzut ceea ce nu-şi putea imagina nimeni – Vama Veche goală de 1 Mai!  

„Pentru prima dată poţi să auzi marea în Vamă şi nu muzica de la terase. Totul e pustiu, nu credeam că o să văd aşa ceva vreodată, mai ales cu soarele acesta că e o vreme superbă, cred că sunt douăzeci şi ceva de grade. Nu e nimeni pe plajă. Tot închis după cum vedeţi şi aici la stuf unde se aduna lumea.”

Dan a verificat şi temperatura apei, dar nu a avut curajul să se arunce în mare.

Filtrele de poliţie vor rămâne pe drumul spre mare şi în zilele următoare. Aşa că, gândeşte-te bine dacă mai porneşti spre litoral.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici