Video DECLARAŢIA ZILEI. Premierul Viktor Orban, despre referendumul din Marea Britanie: Bruxelles-ul trebuie să asculte "vocea poporului" - VIDEO

Cea mai importantă lecţie pe care Bruxelles-ul ar trebui să o înveţe din referendumul din Marea Britanie este că trebuie să asculte vocea poporului, a declarat, vineri, premierul Viktor Orban, relatează agenţia de ştiri MTI.

338 afișări

Premierul a declarat la postul public de radio Kossuth că este necesar să se analizeze ce probleme au fost decisive în dezbaterile cu privire la apartenenţa la Uniunea Europeană. Imigraţia a fost o astfel de problemă, iar britanicii au cautat o modalitate de a rezista imigraţiei pentru a menţine controlul asupra vieţii lor şi pentru a-şi "păstra insula lor", a adăugat Orban.

Cu privire la subiectul unui referendum în Ungaria, care va avea loc în septembrie sau octombrie, pe tema sistemului UE de cote pentru imigranţi, Orban a declarat că aşteaptă cu nerăbdare "dezbateri interesante".

"La urma urmei, aceasta este una dintre cele mai importante probleme, dacă nu chiar cea mai importantă, cu privire la viitorul naţiunii", a spus el.

"Ungaria este o democraţie puternică, oamenii vor decide ce vor", a mai spus Viktor Orban.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici