Exerciţiu NATO la care vor fi prezenţi inclusiv militari români şi americani, organizat în România

Militari din ţări membre NATO şi asociate, inclusiv din Statele Unite, România şi Republica Moldova, vor participa la exerciţii multilaterale în Poligonul Smârdan, situat în judeţul Galaţi, anunţă Comandamentul Forţelor Navale americane pentru zona Europa/Africa.

870 afișări
Imaginea articolului Exerciţiu NATO la care vor fi prezenţi inclusiv militari români şi americani, organizat în România

Exerciţiu NATO la care vor fi prezenţi inclusiv militari români şi americani, organizat în România (Imagine AFP / Mediafax Foto)

"Trupe din România, Bulgaria, Slovenia, R.Moldova, Marea Britanie şi Statele Unite vor efectua un exerciţiu multilateral pentru îmbunătăţirea capacităţii de reacţie şi consolidarea parteneriatului NATO", informează un comunicat oficial.

Membri ai Forţelor navale americane şi militari din cadrul contingentului american de la Marea Neagră vor participa la Exerciţiul "Platinum Eagle 2016", în Poligonul Smârdan (judeţul Galaţi).

Manevrele militare NATO în România vor începe în 9 mai.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici