Hillary Clinton, nevoită să-şi anuleze turneul electoral din California, fiind diagnosticată cu pneumonie

Candidatul democrat la preşedinţie, Hillary Clinton, a fost nevoită să-şi anuleze turneul electoral de două zile în California, fiind diagnosticată cu pneumonie, a declarat un oficial din echipa de campanie, informează Reuters online.

2090 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton, nevoită să-şi anuleze turneul electoral din California, fiind diagnosticată cu pneumonie

Hillary Clinton, nevoită să-şi anuleze turneul electoral din California, fiind diagnosticată cu pneumonie (Imagine: AP/ Mediafax Foto)

Clinton era programată să plece luni dimineaţa în California unde ar fi urmat să participe la mai multe evenimente de campanie şi să ţină un discurs pe tema economiei.

Medicul Amesh Adalja, un expert în boli infecţioase la Centrul UPMC pentru Sănătate din Pittsburgh, a declarat că recuperarea după pneumonie, a opta cea mai frecventă cauză de deces în Statele Unite, poate fi variabilă şi pentru cei mai mulţi pacienţi durează o săptămână până încep să se simtă mai bine. Medicul a mai adăugat că adulţii cu o vârstă de peste 65 de ani au un risc sporit de a contacta această boală.

Duminică, Hillary Clinton a părăsit ceremonia de comemorare a victimelor de la 11 septembrie întrucât i s-a făcut rău din cauza căldurii, potrivit echipei sale de campanie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici