Recep Tayyip Erdogan: Agenţi germani de spionaj acţionează pe teritoriul Turciei

Agenţi germani de spionaj acţionează pe teritoriul Turciei, acuză preşedintele Recep Tayyip Erdogan, în contextul relaţiilor din ce în ce mai tensionate dintre Ankara şi Berlin, informează site-ul publicaţiei Frankfurter Allgemeine Zeitung.

1409 afișări
Imaginea articolului Recep Tayyip Erdogan: Agenţi germani de spionaj acţionează pe teritoriul Turciei

"Preşedintele Turciei şi membri ai Guvernului nu au primit permisiunea de a rosti discursuri în Germania. În schimb, agenţii germani vin la hoteluri din Turcia şi circulă în ţara noastră", a afirmat Recep Tayyip Erdogan.

"Agenţii germani circulă liber în ţara noastră şi ne fac rău", acuză preşedintele Turciei.

Relaţiile dintre Germania şi Turcia sunt din ce în ce mai tensionate. Administraţia Recep Tayyip Erdogan a denunţat insuficienta susţinere a Occidentului în urma tentativei de lovitură de stat din iulie 2016. Germania şi Uniunea Europeană acuză Turcia de tendinţe autoritariste şi de încălcarea drepturilor omului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici