Rusia îndeamnă Occidentul să exercite presiuni asupra Ucrainei pentru oprirea operaţiunilor militare

Rusia îndeamnă ţările occidentale să exercite presiuni asupra Administraţiei de la Kiev pentru a opri escaladarea violenţelor şi a evita o "catastrofă naţională" în Ucraina, anunţă Ministerul rus de Externe.

324 afișări
Imaginea articolului Rusia îndeamnă Occidentul să exercite presiuni asupra Ucrainei pentru oprirea operaţiunilor militare

Rusia îndeamnă Occidentul să exercite presiuni asupra Ucrainei pentru oprirea operaţiunilor militare (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Operaţiunea militară efectuată de autorităţile ucrainene continuă să facă victime", avertizează Ministerul rus de Externe.

"Le cerem noilor parteneri occidentali să utilizeze influenţa pe care o au asupra Kievului pentru a evita alunecarea Ucrainei spre o catastrofă naţională", recomandă diplomaţia rusă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici