Video Un nou INCIDENT pe scara rulantă, într-un centru comercial din China - VIDEO

Un bărbat din China, în vârstă de 35 de ani, a fost supus unei operaţii de amputare a piciorului, după ce, sâmbătă, a fost victima unui accident petrecut pe scara rulantă într-un mall, la numai câteva zile după un incident similar soldat cu moartea unei femei, informează CNN.

6796 afișări

Bărbatul, angajat al centrului comercial "Cloud Nine" din Shanghai, curaţa cu mopul în zona scării rulante, iar la un moment dat unul dintre panourile metalice s-a desprins şi i-a prins piciorul stâng.

Incidentul a semnănat izbitor cu cel petrecut săptămâna trecută, într-un mall din oraşul Jingzhou, în provincia Hubei din centrul Chinei. Atunci, o femeie a murit după ce a căzut sub o scară rulantă, din cauza desprinderii unui panou metalic de la un capăt al scării. În momentul producerii accidentului, deasupra panoului erau o femeie şi un copil.

Femeia în vârstă de 30 de ani, Xiang Liujuan, a împins copilul înainte de a cădea sub scara rulantă, salvându-i practic viaţa. Angajaţi care se aflau în apropiere au încercat să scoată femeia, dar nu au reuşit.

Angajatul mallului din Shanghai a fost salvat de pompierii sosiţi la faţa locului, el pierzându-şi în urma operaţiei gamba piciorului stâng.

Potrivit CNN, incidentul de sâmbătă a fost al treilea petrecut într-o săptămână în China.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici