Video VIDEO | INCIDENT VIOLENT la Tuşnad, în cadrul vizitei premierului Ungariei. O femeie, trasă de păr şi trântită în timpul discursului lui Viktor Orban

O femeie despre care presa maghiară susţine că este o protestatară a fost agresată de mai multe persoane, la Tuşnad, în timpul dicursului susţinut de premierul Ungariei, Viktor Orban.

6002 afișări

În imagini se vede cum tânăra este trasă de păr şi trântită la pământ de doi bărbaţi, fără ca numeni să intervină. Mai mult, o femeie o trage şi ea de tricou, scrie Gândul.

În cele din urmă protestatara a fost scoasă din mulţime de forţele de ordine care au însoţit-o în afara perimetrului cu mâna întoarsă la spate. 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici