Video Educaţie pe timp de pandemie: Lecţii de pian predate live pe internet

  • Copiii care aspiră la o carieră artistică sau au ca hobby muzica pot lua lecţii online în propria sufragerie
  • Lecţiile se desfăşoară în timp real şi nu diferă cu nimic de cele dintr-o sală de curs
  • Din oferta de petrecere a timpului liber pentru copii nu lipsesc spectacole de teatru şi alte forme de divertisment şi educaţie online
911 afișări

Copiii care vor să ajungă mari artiştii şi vor să desluşească tainele muzicii clasice au ocazia să înveţe zilele acestea online. Adela Mărghidan se numără printre ei şi a ales să ia lecţii de pian prin Skype. Cristina este profesoară şi îi predă fetiţei tainele acestui instrument.

Lecţiile se desfăşoară în timp real şi nu diferă cu nimic de cele dintr-o sala de curs, cu exerciţii, explicaţii şi teme pentru acasă.

Din oferta de petrecere a timpului liber dedicată copiilor nu lipsesc zilele acestea spectacole live sau înregistrate difuzate online de teatele de profil. De asemenea, numeroase platforme de divertisment şi educative, inclusiv site-ul NASA, sunt disponibile pentru cei mici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici