Video „Oh, Ramona”, în cinematografele din ţară: „Un film pentru toţi, acea dilemă a triunghiului amoros” | VIDEO

Sălile de cinematograf au fost pline în seara lansării filmului “Oh, Ramona”. Un film românesc, în engleză, după o carte de succes. Reţeta perfectă care a atras tineri şi vârstnici în egală măsură.

5100 afișări

Indiferent de judeţ, spectatorii au fost de acord să facă un test. În ce personaj se regăsesc. Ar fi complicat să spunem cine a câştigat- Ramona sau Anemona- dar un lucru e sigur, cele două personaje au ajuns foarte îndrăgite.

“Eu ştiam de carte dinainte şi am auzit chiar de la autorul acesteia, Andrei Ciobanu, că se face film, apoi am fost curioasă să văd trailer-ul şi mi s-a părut foarte interesant, plus că fiind o carte în română şi filmul fiind în engleză mi s-a părut o idee foarte tare”, spune o gălăţeancă.

“Cel mai mult la acest film mi-a plăcut suspansul: cu cine rămâne până la urmă Andrei, ce se întâmplă în viitorul lui şi mi-a plăcut foarte mult”, comentează un alt spectator.

“Îl urmăresc pe actorul principal, Bogdan Iancu, şi am văzut şi pe Cristina Jacob, regizoarea, şi sunt o mare fană a ei şi de acolo am auzit”, spune o tânără care aştepta să intre la filmul “Oh, Ramona”

De ce recomandă filmul?

"Cred că dacă într-o seară vrei să te uiţi la ceva ar fi o idee foarte bună acest film”

“Faptul că m-am regăsit în personajul Ramona şi că am râs cu Irina la fiecare parte din film”

“Mi-a plăcut cum se juca el cu fetele, cum le schimba ca pe şosete”.

“Aş recomanda prietenilor pentru că acest film te ajută să înţelegi ce viitor vrei să îţi creezi şi ce o să faci”

Comedia „Oh, Ramona” a fost foarte aşteptată de adolescenţii constănţeni care au mers în număr mare să vadă filmul încă de la lansarea lui pe ecrane. Cei mai mulţi au citit cartea şi au vrut să vadă dacă filmul este „la fel de bun”. Alţii au venit doar din curiozitate la lansarea filmului, după ce şi-au auzit prietenii vorbind despre personaje.

Şi unii şi alţii au ieşit de la film mulţumiţi: “Am văzut un live pe Instagram în care era cu actorul principal din filmul Oh, Ramona! Era pe un live. Şi de acolo a început acea poveste care m-a captivat total. Mi se pare un film făcut pentru toate vârstele, deoarece are o poveste foarte interesantă: acea dilemă a triunghiului amoros, când faci două alegeri. Pentru că tot timpul avem alegeri în viaţă de făcut. Şi să alegi, cum şi el a spus: cum să aleg un singur desert pentru toată viaţa… Cred că va face o alegere în ceea ce constă atitudinea lui şi dorinţa lui de face ceva cu acea persoană pe viitor”, spune un constănţean.

La Alba Iulia sala de cinematograf a fost plină, majoritatea din cele 87 de locuri fiind rezervate cu câteva zile înainte. Publicul a fost format, în cea mai mare parte, din tineri. “Aş recomanda filmul pentru cireaşa aia de pe savarină”, spune un băiat râzând, în timp ce un altul susţine că umorul este principalul motiv pentru care va recomanda filmul.

Premiera filmului „Oh, Ramona” a umplut sălile de cinema din Iaşi. La cele două proiecţii din data de 14 februarie biletele s-au vândut şi cu o săptămână înainte. Filmul a atras un public divers, de toate vârstele, iar marea majoritate au venit cu gaşca de prieteni.

“Da, a fost amuzant. Nu mă aşteptam să fie în engleză. Am văzut trailer-ul, dar mă gândeam că e doar o porţiune. Dar a fost fain”.

“Au fost foarte multe, nu pot să spun că mi-a plăcut o scenă anume. Filmul în sine a fost super”

“Îl voi recomanda pentru că au ce să înveţe din el şi pur şi simplu să mai râdă, să mai zâmbească”.

Aşteptată, deopotrivă, de fanii cărţii lui Andrei Ciobanu şi de cei ai filmelor "Selfie" şi "Selfie 69" ale Cristinei Jacob, comedia "Oh, Ramona!" este lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Link trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EykqSLTbYaU

Facebook: RamonaMovie/">https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/

Instagram: ramona_movie/?hl=ro">https://www.instagram.com/ohramona_movie/?hl=ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici