Transformare uimitoare: Cum arată acum Paul Gascoigne, vedeta care a oripilat întreaga lume | FOTO

A fost de multe ori la un pas de moarte, a făcut multe cure de dezintoxicare, dar acum pare că s-a liniştit, nopţile în care se "îneca" în băutură şi servea cocaină sunt de domeniul trecutului. Paul Gascoigne a ajuns la 50 de ani, dar arată cu mult îmbătrănit din cauza viciilor.

5152 afișări
Imaginea articolului Transformare uimitoare: Cum arată acum Paul Gascoigne, vedeta care a oripilat întreaga lume | FOTO

Transformare uimitoare: Cum arată acum vedeta care a oripilat întreaga lume | FOTO

 
Gascoigne a devenit activ acum pe reţelele de socializare, fata sa, Bianca, o vedetă tv în Anglia, i-a făcut cont şi-l promovează, fiind mândră că fostul internaţional  a lăsat în urmă viaţa dezordonată. Ex-mijlocaşul a dorit să le arate tuturor că e pe drumul cel bun şi azi dimineaţă a postat o fotografie cu el. "Bună dimineaţa tuturor! Cu drag, Gazza!" e mesajul postat.
 
"După 14 linii de cocaină şi multe pahare de tărie, am început să cred că el e un bun prieten, că am fost colegi de şcoală, şi că trebuie să-l salvez", a spus Gazza.

În trecut, bărbatul care acum apare într-un halat alb şi le zâmbeşte fanilor, a fost văzut în ipostaze jenante, căzut pe marginea unui drum, în vizibilă stare de ebrietate, sau dezbrăcat în mijlocul străzii. El a şocat asistenţa când a povestit că a vrut să-i ducă mâncare unui criminal pe care l-a văzut la televizor şi pe care-l credea cel mai bun prieten.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici