Video DECLARAŢIA ZILEI: Alina Gorghiu îşi anunţă demisia dacă PNL nu va face parte din majoritatea care dă premierul, după alegerile din 11 decembrie - VIDEO

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, a anunţat, vineri, la Timişoara, că îşi va da demisia din fruntea partidului "dacă PNL nu va fi cel în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României", transmite corespondentul MEDIAFAX.

1601 afișări

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, a declarat, vineri, la Timişoara, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la sediul PNL Timiş, că partidul are o răspundere uriaşă la alegerile parlamentare din acest an.

"Mizez pe o mult mai bună mobilizare în alegerile parlamentare. Răspunderea Partidului Naţional Liberal e una uriaşă, decidem, practic, direcţia ţării. Pentru următorii zece ani, eu nu văd altfel lucrurile", a afirmat Alina Gorghiu.

Preşedinte PNL a fost invitat să candideze pentru Senat pe listele PNL Timiş, listele finale find stabilite în urma şedinţei Biroului Politic Judeţean, care va avea loc vineri, la ora 15.30.

"Eu, să ştiţi, îmi asum foarte clar o demisie dacă Partidul Naţional Liberal nu va fi cel care în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României", a anunţat Alina Gorghiu.

"Am primit cu foarte multă încântare invitaţia organizaţiei PNL Timiş de a candida şi sunt onorată că există această invitaţie. Sunt argumente puternice ca eu să vin în Timiş să candidez la Senat, însă există o şedinţă azi, la ora 15.30, a Biroului Politic Judeţean, unde voi discuta deschis cu toţi colegii din structură pentru a lua cea mai bună decizie privind candidaturile din Timiş. Validarea listelor care au mai rămas la nivel naţional se va face luni, atunci vom fi în măsură să vă spunem concluziile finale pe tot ce înseamnă candidaturile PNL la alegerile parlamentare", a spus Alina Gorghiu, la Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici