Video A murit patronul Hexi Pharma. Există doi martori ai accidentului lui Dan Condrea, unul dintre ei fiind audiat de poliţişti - GALERIE FOTO, VIDEO

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminică seara, în urma unui grav accident de maşină pe un drum din judeţul Ilfov, au declarat surse din rândul Poliţiei pentru MEDIAFAX.

93209 afișări

GALERIE FOTO

Vicepreşedinte Comisie SRI: Moartea lui Condrea ridică semne de întrebare, cer să convocăm şedinţă

Vicepreşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Octavian-Marius Popa, cere şi el, alături de Sebastian Ghiță, convocarea unei şedinţe a Comisiei, afirmând că moartea lui Dan Condrea ridică multe semne de întrebare.

Procurorul General al României: Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în urma căruia omul de afaceri a decedat, va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a declarat pentru MEDIAFAX Procurorul General al României, Augustin Lazăr.

Există doi martori ai accidentului lui Dan Condrea, unul dintre ei fiind audiat de poliţişti

Există doi martori în cazul accidentului în care patronul Hexi Pharma şi-a pierdut viaţa, un biciclist şi şoferul unui alt autovehicul, unul dintre ei fiind audiat de poliţişti, a declarat, duminică, Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov pentru MEDIAFAX.

Apelul la 112 a fost făcut de o femeie la ora 18.45. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ilfov Claudia Burada există doi martori ai accidentului, un biciclist şi un şofer al cărui autoturism fusese depăşit de maşina lui Dan Condrea cu puţin timp înainte de impact.

"Există doi martori, un biciclist şi şoferul unui alt autovehicul. A fost deja audiat un martor, urmând şi cealaltă persoană. În urma expertizei auto, urmează să se stabilească viteza şi orice alte detalii care pot identifica accidentul. Luăm în calcul şi varianta sinuciderii ",a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliţiei Ilfov pentru MEDIAFAX.

Potrivit acesteia accidentul a avut loc pe "raza localităţii Buftea, în satul Tamaş".

"Autovehiculul a fost sigilat şi urmează să fie supus unei expertize. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani. Având în vedere leziunile pe care le-a suferit, nu putem confirma la acest moment numele. Urmează să fie prelevată probă ADN", a mai spus Burada.

În urma apelului la 112, la locul accidentului au fost trimise două echipaje de ambulanţă de la Serviciului Bucureşti-Ilfov, medicii ajunşi la faţa locului găsind o victimă, bărbat, în afara autoturismului, a declarat Alice Grasu, manager Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, bărbatul prezenta "leziuni incompatibile cu viaţa" şi a decedat în momentul impactului.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, anunţă surse din rândul poliţiştilor.

Potrivit acestora, accidentul a fost anunţat în jurul orei 19.30 iar anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Actele găsite în autoturism aparţin lui Dan Condrea, au declarat aceleaşu surse pentru MEDIAFAX. La faţa locului a fost chemată soţia bărbatului care l-ar fi recunoscut după haine.

După ce se va încheia cercetarea la faţa locului, poliţiştii vor dispune şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici