Video ACCIDENT cumplit în Teleorman. O maşină s-a ciocnit frontal cu un microbuz cu pasageri. Bilanţ revizuit: O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite/ Trafic blocat, pacienţi aduşi la Bucureşti

În accidentul din judeţul Teleorman, care a avut loc între un microbuz şi o maşină, au fost implicate 15 persoane, dintre care una şi-a pierdut viaţa, nouă au fost transportate la spitale din Alexandria şi Capitală pentru îngrijiri, iar cinci au refuzat transportul, arată un bilanţ final al IGSU. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de descarcerare, SMURD şi ambulanţe, iar autorităţile au activat planul de intervenţie de urgenţă.

4417 afișări

UPDATE 9.30 Bilanţ final al accidentului din Teleorman: un mort, nouă răniţi transportaţi la spitale

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în accidentul petrecut pe DN 6, în judeţul Teleorman, între un microbuz şi un autoturism, au fost implicate în total 15 persoane.

Bilanţul final al accidentului indică un mort, nouă persoane rănite, transportate la spitale din Bucureşti şi Alexandria, alte cinci persoane refuzând transportul la unităţi spitaliceşti.

Dintre răniţii transportaţi la spital, trei au ajuns în Capitală, respectiv unul cu elicopterul şi doi cu unitatea de terapie intensivă SMURD, iar şase au fost duşi la spitalul din Alexandria.

Accidentul a avut loc după ce şoferul unui autoturism ce circula dinspre Bucureşti spre Alexandria, pe DN 6, a intrat pe contrasens unde a izbit un microbuz. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. El avea 61 de ani şi era din Bucureşti.

S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Microbuzul care a fost lovit frontal de autoturism efectua curse regulate Alexandria-Bucureşti.

Traficul rutier pe DN 6 este blocat, în continuare, pe ambele sensuri.


8.10 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat că una dintre victime a fost transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală cu elicopterul SMURD, toate victimele fiind stabile.

„În microbuz se aflau 12 persoane, opt fiind rănite. Două victime vor fi duse la Bucureşti, din care una cu elicopterul la Spitalul Bagdasar Arseni, restul victimelor fiind transportate la Spitalul Judeţean Alexandria, o persoană a decedat, este vorba despre şoferul autoturismului. Toate cele opt persoane sunt conştiente si stabile cu multiple traumatisme”, a afirmat reprezentantul ISU.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a spus că accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a pătruns pe contrasens. Iniţial informaţiile indicau ciocnirea dintre un microbuz şi un TIR, însă aceste date au fost corectate de autorităţi. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici