Video Accident grav în judeţul Sibiu, după ce şoferul unui autoturism a intrat în coliziune cu un autocar în care se aflau 40 de persoane. UPDATE: O femeie a murit | FOTO

UPDATE. Femeia care a fost rănită grav în accidentul dintre o maşină şi un autocar, pe Drumul Naţional 1, Hula Bradului, a murit, manevrele de resuscitare fiind oprite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2838 afișări

Ramona Nisotr, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, a declarat că manevrele de resuscitare în cazul femeii rănite grav după impactul dintre maşina în care se afla şi un autocar au fost oprite, fiind declarat decesul.

„Din nefericire, au fost oprite manevrele de resuscitare. Victima încarcerată a fost declarată decedată”, a spus Nistor.

Femeia avea 46 de ani, iar şoferul care a provocat accidentul intrând pe contrasens are 55 de ani, ambii fiind din judeţul Gorj.

O altă femeie, pasageră în autocarul în care călătoreau aproximativ 40 de persoane, a fost rănită uşor.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un accident grav a avut loc duminică dimineaţa pe Drumul Naţional 1, Hula Bradului, în judeţul Sibiu, după ce şoferul unui autoturism a intrat în coliziune cu un autocar în care erau 40 de persoane, o femeie din vehicul fiind inconştientă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit un autocar în care erau aproximativ 40 de persoane.

„Pe DN 1, kilometrul 294, Hula Bradului, a avut loc un accident rutier grav pe fondul vitezei neadaptate. Şoferul unui autoturism condus spre Braşov, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la stânga, pe carosabil ud, pierde controlul direcţiei, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune cu un autocar condus regulamentar din sens opus. Pasagera din dreapta din autoturism, inconştientă”, a spus Welter.

O pasageră din autocar este rănită, iar o alta din maşină este inconştientă, pentru ea fiind întreprinse manevre de resuscitare la faţa locului.

Traficul în zonă se desfăşoară alternativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici