Video FOTO Argeş: O maşină a ars complet într-un incendiu pe A1

O maşină a ars complet, luni, pe A1, la kilometrul 108, pe sensul de mers de la Bucureşti spre Piteşti, după ce şoferul ar fi încercat să pornească aerul condiţionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1237 afișări

Incendiul s-a produs la kilometrul 108 al autostrăzii A1, pe sensul de mers dinspre Capitală spre Piteşti.

Şoferul ar fi încercat să pornească aerul condiţionat, iar la scurt timp a simţit miros de fum. A apucat să oprească şi să coboare, iar autoturismul s-a aprins ca o torţă.

La faţa locului au fost solicitaţi pompierii.

"Colegii mei de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu auto. Au ars elementele combustibile ale autoturismului în proporţie de 90 la sută. Şoferul, care era singur în maşină, a coborât la timp, nefiind rănit. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit anchetatorilor, maşina fabricată în anul 2005 nu avea asigurare Casco.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici