Video O mamă şi fetiţa ei, lovite de o maşină pe o trecere de pietoni din Suceava. Femeia, de profesie jandarm, a murit/ Şoferul care a provocat accidentul, reţinut

O femeie jandarm şi fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Suceava, de un şofer care circula cu viteză foarte mare în oraş. Din cauza rănilor grave, femeia, în vârstă de 40 de ani, a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4151 afișări

UPDATE: Bărbatul care a condus cu viteză şi provocat accidentul de pe trecerea de pietoni din Suceava, în care o femeie jandarm a murit şi fetiţa ei a fost rănită grav, a fost reţinut, miercuri seara, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Potrivit Poliţiei Suceava, bărbatul de 26 de ani, care a produs accidentul soldat cu decesul femeii jandarm şi rănirea gravă a fetiţei ei, a fost reţinut de poliţiştii Biroului Rutier, pentru 24 de ore.

Tânărul este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Accidentul s-a produs pe o un bulevard din municipiul Suceava, mama şi fetiţa încercând să treacă strada pe trecerea de pietoni, moment în care au fost spulberate de un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Mitocu Dragomirnei, care circula cu viteză excesivă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, echipajele medicale au găsit la faţa locului două persoane, o femeie inconştientă şi un copil, ambii răniţi grav.

Din cauza rănilor grave suferite, femeia a murit.

Fetiţa implicată în accident este în stare gravă, aceasta fiind dusă în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Suceava, unde a fost internată la Reanimare.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Femeia accidentată era angajată a Inspectoratului de Jandarmi Suceava şi se afla în concediu de creştere al copilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici