Video Peste o mie de oameni au protestat în Piaţa Victoriei. Alţi peste o sută s-au strâns la Cotroceni

Protestele antiguvernamentale au continuat, duminică seara, în Piaţa Victoriei din Capitală, fiind prezente peste o mie de persoane. Şi în faţa Palatului Cotroceni au continuat manifestaţiile, fiind prezenţi peste o sută de protestatari.

1410 afișări

În ciuda vremii nefavorabile, oamenii s-au strâns din nou în faţa Piaţa Victoriei din Capitală pentru a continua protestele antiguvernamentale, începute după ce a fost adoptată ordonanţa de urgenţă privind modificarea codurilor penale. Chiar dacă ordonanţa a fost abrogată, protestele continuă de mai bine de două săptămâni.

"Nici ploaia, nici ameninţările cu amenda, nici legile lor de care se folosesc ca să ne fure pe noi nu mă sperie! Am ieşit în fiecare seară, voi ieşi până când acest Guvern va pica. Aşa cum au dat cele două ordonanţe, aşa vor mai da şi altele. Vor să ia gratuitatea studenţilor, să reducă beneficiile pe care le-au acordat sub formă de mită electorală. Un astfel de Guvern mincinos şi perfid nu se poate să conducă în continuare Româania", spune un tânăr protestatar.

"Ne-am echipat cu umbrele, pelerine, haine groase şi am venit să apărăm democraţia, pentru că nu contează vremea, fie soare, fie ploaie sau ninsoare, trebuie să ieşim şi să arătam acestor politicieni că hoţia şi corupţia nu mai sunt valorile care să caracterizeze acest popor. Au retras ordonanţele, foarte bine, acum să se retraga şi ei, pentru că ei sunt cei care au vrut să dezincrimineze hoţia şi corupţia, iar asta nu poate", susţine o tânără care a venit la protest alături de familie.

Şi în faţa Palatului Cotroceni peste o sută de oameni au protestat, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici