Video Un lider PSD, huiduit la Iaşi, la manifestările de Ziua Principatelor

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, a fost huiduit, joi, în timpul discursului susţinut de Ziua Principatelor Unite, în Piaţa Unirii din oraş. Câteva mii de oameni participă la manifestările care marchează 160 de ani de la Mica Unire.

2557 afișări

În timpul discursului liderului PSD Iaşi, Maricel Popa, susţinut în Piaţa Unirii din oraş, mai mulţi oameni au huiduit, nemulţumiţi de acţiunile guvernanţilor.

Oamenii au strigat „Hoţii, hoţii”.

Unul dintre protestatari a spus că ar fi vrut să vină la Iaşi liderii PSD şi ALDE, respectiv Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

„Am spus guvern de hoţi şi de mafioţi. Ce caută în Iaşi, oraş capitală istorică. De ce vin ăştia aici? De ce nu au venit Tăriceanu şi cu Dragnea? Să nu îi huiduim? Ne-am săturat. Am trăit pe vremea comuniştilor, nu vreau să trăiască şi copiii noştri”, a spus o femeie din mulţime.

Maricel Popa şi-a susţinut mai departe discursul, fără să se întrerupă.

Câteva mii de persoane participă la manifestările din centrul Iaşului, care marchează 160 de ani de la Unirea Principatelor, deşi afară ninge şi este foarte frig.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici