Garbine Muguruza: Provocarea mea pentru sezonul 2018 este să fiu numărul unu mondial

Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 2 WTA, a anunţat că principalul său obiectivul în sezonul care urmează este să redevină lider mondial, poziţie ocupată în prezent de Simona Halep.

264 afișări
Imaginea articolului Garbine Muguruza: Provocarea mea pentru sezonul 2018 este să fiu numărul unu mondial

Garbine Muguruza: Provocarea mea pentru sezonul 2018 este să fiu numărul unu mondial

"Provocarea mea pentru sezonul 2018 este să fiu numărul unu mondial. Sunt o serie de jucătoare care se luptă pentru primul loc, iar eu mă văd capabilă să fiu una dintre ele. Cariera mea a fost într-un progres continuu, iar asta îmi dă multă încredere", a afirmat Muguruza la postul spaniol Cadena Ser.

Garbine Muguruza recunoaşte, însă, că are nevoie să îmbunătăţească anumite aspecte ca să realizeze performanţa respectivă.

"Am în minte numai locul unu mondial. Mă antrenez pentru a reveni în fruntea clasamentului, dar pentru asta am nevoie de mai multă forţă şi agilitate. Există multe jucătoare care pot ocupa primul loc, acum sunt aproximativ şase care se rotesc", a adăugat jucătoarea cu origini venezuelene, care a fost lider mondial timp de patru săptămâni în 2017.

În vârstă de 26 de ani, Simona Halep este pentru a şaptea săptămână la rând lider al clasamentului WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici