Video OSCAR 2015: Nominalizările pentru cel mai bun actor în rol principal - VIDEO

Cea de-a 87-a gală de decernare a premiilor OSCAR va avea loc pe 22 februarie, la Los Angeles, cinci actori luptând pentru titlul de cel mai bun actor în rol principal.

676 afișări

Iată care sunt nominalizările pentru cel mai bun actor în rol principal:

Steve Carell pentru rolul din "Foxcatcher", Bradley Cooper, pentru interpretarea din "American Sniper", Benedict Cumberbatch, pentru "The Imitation Game", Michael Keaton, pentru "Birdman", iar Eddie Redmayne, pentru "The Theory of Everything".

Nominalizările la premiile Oscar 2015 au fost anunţate pe 15 ianuarie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Samuel Goldwyn Theatre din Beverly Hills. Conferinţa a fost difuzată în direct pe site-ul Academiei de film americane, instituţia care decernează premiile Oscar.

Pentru prima dată în istoria evenimentului, nominalizările au fost anunţate, live, în două părţi. Regizorii J.J. Abrams şi Alfonso Cuaron au anunţat primul grup de nominalizări din totalul de 24 de categorii, iar actorul Chris Pine şi Cheryl Boone Isaacs, preşedinteţe Academiei de film americane, au anunţat al doilea set de nominalizări.

La sfârşitul lunii noiembrie, premiile Oscar onorifice au fost acordate actorului şi scenaristului Jean-Claude Carrière, cineastului Hayao Miyazaki şi actriţei şi cântăreţei Maureen O'Hara. De asemenea, celebrul cântăreţ Harry Belafonte a fost recompensat în cadrul aceleiaşi gale cu Jean Hersholt Humanitarian Award.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici