Video Daniel Constantin, copreşedintele ALDE: O guvernare de dreapta, posibilă printr-o minune, nu ar fi eficientă

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat vineri, la preluarea certificatelor de parlamentar de la Biroul Electoral Municipal, că o guvernare de dreapta dacă ar fi posibilă doar printr-o minune şi ar fi ineficientă.

1480 afișări

„O guvernare de centru dreapta şi dacă ar fi posibilă printr-o minune nu ar fi eficientă. Sunt şase componente politice care cu greu ar ajunge la consens. Eu am avut experienţa USL-ului, acolo erau doar trei, după aceea, patru, ne era greu să ajungem la un consens, aşa că şase entităţi dintre care una este aşa extrem de cu idei propri, sunt 40 şi ceva de parlamentari, fiecare cu ideea lui, deci o astfel de guvernare ar fi ineficientă”, a spus copreşedintele ALDE.

ALDE îşi păstrează consecvenţa şi va guverna cu PSD, a reiterat el.

Cât priveşte premierul desemnat de PSD, Daniel Constantin a afirmat că toate speculaţiile vor fi clarificate săptămâna viitoare de Liviu Dragnea.

Întrebat dacă Tăriceanu lipseşte de la preluarea mandatului pentru că are încă o întâlnire cu PNL, Daniel Constantin, a răspuns că Tăriceanu „avea altă activitate, a mandat pe altcineva să preia mandatul”.

„Nu, cu siguranţă nu este într-o întâlnire cu PNL”, a adăugat el.

Daniel Constantin a refuzat să spună dacă ALDE a mai primit o altă invitaţie la dialog de la PNL.

„Nu vreau să comentez nici invitaţii, nici întâlniri care au fost sau vor fi. Eu pot să vă spun un singur lucru, suntem consecvenţi. Am dat dovadă de consecvenţă, ne apucăm de lucru pe programul de guvernare, nu mai există nicio cale de întoarcere”, a promis Daniel Constantin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici