Video INTERVIU Grindeanu:Privesc cu umor declaraţii ale Opoziţiei. De ce să nu dezbatem legea salarizării?

Premierul Sorin Grindeanu, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că e nevoie de dezbatere pe legea salarizării, contrar cerinţelor venite din partea PNL legate de asumarea răspunderii Executivului şi că priveşte cu umor unele reacţii ale liderilor aflaţi în Opoziţie.

226 afișări

"Nu ştiu cum să privesc declaraţia celor de la PNL, care spuneau că mai bine îşi asumă Guvernul Legea salarizării. Adică fără dezbatere? Păi nu e mai bine să se discute, să vină cu amendamente, să vedem care e decizia potrivită? Nu pot să nu văd anumite decizii, declaraţii care sunt hazlii", a declarat Sorin Grindeanu, pentru MEDIAFAX.

Răspunsul vine după ce PNL a decis să solicite Guvernului României să îşi asume responsabilitatea pe legea salarizării unitare.

„PNL a decis să solicite Guvernului României să-şi asume responsabilitatea pe legea salarizării unitare. În momentul de faţă există semnale îngrijorătoare cum că Guvernul doreşte să lase legea salarizării unitare la iniţiativa parlamentarilor, transformând un angajament de campanie într-o declaraţie politică care să poată fi amânată, tergiversată la nesfârşit, fără să aibă o concretizare în constituirea unei echităţi în sistemul public de salarizare”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la finalul şedinţei BPN.

"Treaba mea ca prim-ministru şi a echipei mele e de a guverna, de a găsi acele proiecte naţionale majore, de a găsi politici publice potrivite, dar sigur că observ ceea ce se întâmplă în opoziţie, pentru că am avut şi o moţiune de cenzură.
Nu pot să nu observ că dânşii sunt mai preocupaţi în a-şi primi sumele înapoi de la AEP decât a găsi critici constructive. Nu e neapărat o preocupare a mea să văd ce fac cei de la Opoziţie, cum dorm în Parlament, cum vorbesc şi sunt contra unor legi, dar când îi întrebi efectiv despre ce e vorba în legea respectivă nu ştiu să spună. le privesc aceste acţiuni cu umor"
, a mai spus Sorin Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici