Video Conflict în trafic. Un adolescent susţine că a fost împins intenţionat de o maşină, în timp ce se afla pe o trecere de pietoni din Capitală. Şoferul, audiat VIDEO

Un tânăr de 17 ani susţine că a fost împins intenţionat de o maşină pe o distanţă de câţiva metri, în timp ce se afla pe o trecere de pietoni din Capitală, anunţă Poliţia Capitalei. Procurorii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

2355 afișări

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat, joi, că la Secţia 14 Poliţie, s-a prezentat un tânăr de 17 ani, care a reclamat că, miercuri, în jurul orelor amiezii, în timp ce se afla în zona străzii Principatele Unite din Sectorul 4 al Capitalei, şi încerca să traverseze pe trecerea de pietoni, a avut un conflict verbal cu un şofer, iar acesta l-a împins cu partea din faţă a maşinii pe o distanţă de câţiva metri.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Şoferul din Capitală care a luat intenţionat pe capotă un tânăr de pe o trecere de pietoni, audiat

Bărbatul care l-a luat intenţionat pe capota maşinii pe tânărul de 17 ani a fost dus, joi, la audieri, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, în condiţiile în care încadrarea juridică este tentativă de omor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici