Video Fostul ministru al Economiei, Lucian Bode, la DNA într-un dosar privind campania electorală din 2012

Fostul ministru al Economiei, Lucian Bode, s-a prezentat, luni, la sediul DNA, fiind audiat în calitate de martor într-un dosar privind campania electorală din 2012.

815 afișări

"Am fost citat în calitate de martor într-un dosar ce priveşte finanţarea campaniei electorale din 2012. Sunt de 18 ani în serviciul public şi este pentru prima dată când dau o declaraţie în calitate de martor. Eu mă bucur dacă pot să ajut organele de anchetă cu o declaraţie, fie şi de martor. Nu pot să va spun nici ce întrebări mi-a adresat doamna procuror, nici ce răspunsuri am dat. Eu, în calitate de membru al biroului politic naţional, secretar general adjunct, nu am avut nicio responsabilitate în ceea ce priveşte finanţarea campaniei electorale", a declarat, la ieşirea de la DNA Lucian Bode.

Lucian Bode a fost ministru al Economiei în cadrul Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu.

Citeşte şi: Cerşetori

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici