Video Fum la parterul Spitalului Universitar din Capitală. 20 de angajaţi ai unităţii s-au autoevacuat/ Incendiul a fost lichidat cu extinctoare. Nu s-au înregistrat victime

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat, luni, că a fost semnalat fum la parterul Spitalului Universitar din Capitală după ce un generator electric a luat foc, probabil de la un scurtcircuit. Incendiul a fost stins în scurt timp.

620 afișări

UPDATE 21:08 Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti informează, după incendiul produs de un scurtcircuit la un laborator, că nu au fost înregistrate victime, incendiul a fost localizat strict la nivelul camerei tehnice, putând fi lichidat doar cu ajutorul extinctoarelor.

"Incendiul a fost declanşat la etajul 1 al spitalului de la un UPS situat în camera tehnică a unui angiograf, zona în care nu se află personal medical, pacienţi sau vizitatori, programul desfăşurându-se doar dimineaţă. Incendiul s-a limitat strict la nivelul camerei tehnice, iar pagubele au fost minore, neînregistrându-se victime şi nu a fost necesară intervenţia niciunei autospeciale, incendiul fiind lichidat cu extinctoare", reise dintr-un comunicat de presă transmis de către Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

SUUB a mai precizat că, din motive de securitate, a fost evacuat parţial etajul unu, până la evaluarea situaţiei şi lichidarea incendiului , iar în acest moment, activitatea se desfăşoară normal.

Luni seară, un scurtcircuit la un generator a produs un incediu în Spitalul Universitar. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, în momentul în care pompierii au ajuns la Spitalul Universitar, fumul se manifesta la parter şi casa scării, etajele superioare nefiind afectate. Nu au fost pacienţi evacuaţi în urma incidentului, însă 20 de angajaţi ai unităţii spitaliceşti s-au autoevacuat. La faţa locului au acţionat cinci autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, în momentul în care pompierii au ajuns la Spitalul Universitar, fumul se manifesta la parter şi casa scării, etajele superioare nefiind afectate.

Scurtcircuitul s-a produs la un generator electric (UPS).

Incendiul s-a manifestat într-un spaţiu tehnic, iar pentru stingerea flăcărilor, pompierii au folosit stingătoarele.

Nu au fost pacienţi evacuaţi în urma incidentului, însă 20 de angajaţi ai unităţii spitaliceşti s-au autoevacuat.

La ora transmiterii ştirii, incendiul a fost stins.

La faţa locului au acţionat cinci autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici