Video Gest frumos de Sărbători. Un chef a gătit masa de Paşte pentru medici şi oamenii nevoiaşi. Alimentele au fost dăruite de voluntari

  • Un bucătar pregăteşte mâncare pentru medicii din linia întâi, din Timişoara şi Reşiţa
  • Din meniul de Paşte nu lipsesc ouăle roşii, cozonacul, ciorba de miel şi pasca
  • Zeci de oameni au donat ingredientele pentru masa de Paşte a medicilor
544 afișări
Văd zilnic atâta durere şi suferinţă în jurul lor şi trec prin cea mai grea perioadă de când şi-au ales această meserie. Sunt medicii din prima linie, pentru care toate zilele se scurg la fel în lupta cu coronavirusul.
 
Dar Paştele trebuie să vină şi la ei. Un bucătar din Timiş pregăteşte un meniul de sărbători pentru cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara şi pentru cele de la Spitalul Judeţean Reşiţa.
 
Chef Marian Popovici a gătit 450 de porţii de preparate tradiţionale. Din meniu nu lipsesc ouăle roşii, cozonacul, ciorba de miel şi pasca.
 
Toate ingredientele pentru acest meniu au fost strânse din donaţii, semn că sunt zeci de oameni care se gândesc cu recunoştinţă la medici.
 
„Ne-am gândit să facem un platou pascal care conţine roşii, drob de miel, ridichi, ceapă verde, brânză bineînţeles de oaie”, a spus chef Marian Popovici. 
 
Aceste porţii vor ajunge la Spitalul Victor Babeş, la cei nevoiaşi de lângă localităţile de pe lângă Sânandrei şi în judeţul Caraş-Severin la Spitalul Judeţean din Reşiţa.
 
Chef Marian a vopsit şi 2.000 de ouă şi a copt zeci de cozonaci pufoşi. Toate vor ajunge la medici în ziua de Paşte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici