Video INCENDIU de vegetaţie în Munţii Ciucaş: Zeci de pompieri intervin pentru stingerea focului

Zeci de pompieri intervin, luni seara, pentru stingerea unui incendiu de litieră în Munţii Ciucaş, la graniţa dintre judeţele Braşov şi Prahova. Focul a cuprins cinci hectare de vegetaţie uscată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

709 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Luiza Dănilă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ cinci hectare de vegetaţie uscată.

"S-au deplasat două autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, două autospeciale de primă intervenţie, trei ofiţeri şi 57 de subofiţeri. Arde pe o suprafaţă de aproximativ cinci hectare de litieră. Există şi posibilitatea de a se extinde la pădure”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Potrivit acesteia, în zonă a început să plouă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici