Video Tată şi fiu, accidentaţi grav pe drumul spre Poiana Braşov

Un bărbat de 52 de ani şi fiul acestuia, de 12 ani, au fost răniţi, duminică, după ce două maşini de teren s-au ciocnit, pe Calea Poienii Braşov, ambele victime rămânând încarcerate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4672 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, două persoane au rămas încarcerate, în urma unui accident petrecut pe Calea Poienii, în zona Belvedere, după ce două maşini de teren s-au ciocnit, la locul accidentului intervenind trei echipaje SMURD, unul de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă.

„Băiatul în vârstă de 12 ani a suferit o fractură de femur, iar bărbatul de 52 de ani a fost politraumatizat, acesta suferind un traumatism toraco-abdominal şi fracturi la membrele inferioare. Ambele persoane erau conştiente şi s-a intervenit pentru descarcerarea lor. Intervenţia a fost dificilă deoarece cele două victime au fost prinse sub bordul maşinii şi a fost nevoie de îndepărtarea bordului pentru a scoate victimele. Băiatul a fost transportat la Spitalul de Copii Braşov, iar bărbatul la Spitalul Judeţean“, a spus Sfreja.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu, accidentul s-a produs după ce şoferul de 52 de ani, care cobora din Poiana Braşov spre Braşov, a intrat pe contrasens, într-o curbă periculoasă, şi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism. Şoferul vinovat şi fiul acestuia au fost răniţi, celălalt şofer implicat scăpând nevătămat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici