Video ULTIMA ORĂ: Două tramvaie s-au ciocnit într-o intersecţie din Capitală. O femeie a fost lovită la cap | FOTO

Două tramvaie s-au ciocnit, miercuri, în intersecţia Calea 13 Septembrie cu Şoseaua Progresului din Capitală, informează ISU Bucureşti-Ilfov. În urma coliziunii, o femeie a fost lovită la cap.

2788 afișări

Reprezentanţii ISU mai precizează că femeia, în vârstă de 60 de ani, refuză transportul la spital.

Două tramvaie din Capitală s-au ciocnit în zona Calea 13 septembrie, la intersecţia cu Şoseaua Progresului, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. În urma impactului, o femeie a fost lovită la cap, ea fiind preluată de echipajele SMURD pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului acţionează echipaje SMURD, de descarcerare şi o autospecială de stingere, mai arată sursa citată.

Traficul este restricţionat pe Calea 13 Septembrie, de la Sebastian către Şoseaua Progresului atât pentru autoturisme, cât şi pentru mijloacele de transport în comun, arată Brigada Rutieră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici