Video Un bărbat a murit şi altul este în stare gravă la spital după un accident produs pe DN68 - FOTO & VIDEO

Un bărbat a decedat şi un altul a ajuns în stare gravă la spital, marţi, în urma unui accident produs pe Drumul Naţional 68 ce leagă oraşul Haţeg de comuna Toteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

618 afișări

Maşina în care se afla un bărbat în vârstă de 69 de ani a intrat pe contrasens pe o porţiune de drum în aliniament, izbindu-se frontal de un autovehicul condus regulamentar de un bărbat de 43 de ani.

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 69 de ani, din comuna hunedoreană Densuş, a decedat pe loc.

Celălalt şofer, din comuna Râu de Mori, a fost scos din maşină de un echipaj de pompieri şi trasportat în stare gravă la spitalul din Haţeg.

„Într-unul dintre autoturisme, pompierii au găsit un bărbat decedat, în vârstă de 69 de ani, ce era şi încarcerat. Un alt bărbat, în vârstă de 43 de ani, aflat în a doua maşină, era încarcerat şi grav rănit. Operaţiunile de descarcerare şi stabilizare din punct de vedere medical, executate de pompieri şi echipajul SAJ Haţeg, s-au desfăşurat concomitent”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Traficul rutier a fost restricţionat pe ambele sensuri de mers aproximativ 40 de minute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici