Meciul Villarreal - Steaua, considerat de risc maxim de către autorităţile spaniole

Meciul Villarreal - Steaua a fost declarat de risc maxim de autorităţile spaniole, din cauza numărului mare de suporteri care sunt aşteptaţi la meci. Este singura partidă jucată de Villarreal în acest sezon care este considerată atât de riscantă.

724 afișări
Imaginea articolului Meciul Villarreal - Steaua, considerat de risc maxim de către autorităţile spaniole

Meciul Villarreal - Steaua, considerat de risc maxim de către autorităţile spaniole

Pe 8 decembrie, Steaua îşi joacă viitorul în aceste sezon al Europa League. Jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au nevoie de victorie pe terenul lui Villarreal, pentru a fi siguri de calificarea în primăvara europeană. Încărcătura meciului a pus însă pe jar autorităţile spaniole. În Castellon trăieşte cea mai mare comunitate de români şi este de aşteptată ca pe stadion să asiste peste 5.000 de suporteri ai Stelei.

Publicaţia AS susţine că cei de la Comisia de Stat împotriva Violenţei, Rasismului, Xenofobiei şi Intoleranţei în Sport au decis să declare meciul de risc foarte ridicat. Membrii Comisiei au afirmat că nu au primit până acum semnale că s-ar pregăti vreun eveniment neplăcut la acest meci, însă vor să se asigure că nu vor exista incidente. Este de aşteptat ca fanii lui Villarreal să aibă cântece şi o atitudine discriminatorie faţă de suporterii care vor veni să încurajeze Steaua.

Cât despre meci, Fran Escriba, antrenorul lui Villarreal, este încrezător că jucătorii săi vor obţine calificarea: ”Avem cinci zile la dispoziţie să pregătim acest meci şi cred că sunt suficiente pentru a intrat încrezători pe teren”, a declarat, vineri, Fran Escriba, potrivit AS.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici