Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

168 afișări

Guvernul acordă 6.000 euro pentru copiii rămaşi orfani în urma cutremurului din Italia. Ce ajutoare acordă Executivul celorlalţi români afectaţi

Guvernul a aprobat acordarea a 6.000 euro pentru copiii rămaşi orfani în urma cutremurului din Italia, 1.000 euro pentru fiecare persoană decedată şi 10.000 euro pentru familiile sau persoanele ale căror locuinţe au fost distruse în proporţie de peste 50% şi decid să se întoarcă în România.

Autorităţile italiene, sfătuite să evite implicarea grupurilor mafiote în eforturile de reconstrucţie

Autorităţile trebuie să se asigure cu grupurile mafiote nu vor participa în niciun fel la operaţiunile de reconstrucţie după cutremurul din centrul Italiei, soldat cu aproape 300 de morţi, afirmă Franco Roberti, şeful Direcţiei italiene antimafie, citat de ziarul La Repubblica.

Spitalul Colţea va fi optimizat din punct de vedere seismic

Spitalele aflate în administrarea Primăriei Capitalei urmează să fie optimizate din punct de vedere seismic, după model japonez, proiectul-pilot va începe la Spitalul Colţea, a anunţat, luni, primarul Gabriela Firea.

EXCLUSIV: Primele imagini cu laserul de la Măgurele. Componentele au fost aduse în România - GALERIE FOTO, VIDEO

Primele piese care alcătuiesc laserul de la Măgurele au fost aduse în România, fiind scoase din cutii trei componente care vor fi montate într-o cameră specială dedicată laserului, la sediul Institutului de Fizică de la Măgurele.

Bacalaureat de toamnă 2016: Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele / Rata de promovare este de 24%

Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele celei de-a doua sesiunii a examenului de bacalaureat, urmând ca depunerea contestaţiilor să se facă luni între orele 16:00-20:00. Rata de promovare de la a doua sesiune de Bacalaureat 2016 este de 24%, situaţia fiind similară cu cea de anul trecut, a adăugat ministerul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici