Video Amenzi în total de peste 170 de milioane de lei pentru nerespectarea restricţiilor / Numărul dosarelor penale deschise de la începutul pandemiei

  • De la începutul pandemiei au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 170 de milioane de lei
  • Despescu anunţă întocmirea a 400 de dosare penale pentru nerespectarea restricţiilor impuse în contextul pandemiei
  • La Ţăndărei şi Bărbuleşti au fost aplicate 170 de sancţiuni în valoare totală de 41 mii de lei
2903 afișări

Respectă măsurile impuse de autotirăţi, dacă nu vrei să plăteşti o amendă sau mai grav, să te alegi cu dosar penal. 

Secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu, anunţă că de la începutul panedmiei de coronavirus au fost date amenzi în valoare totală de 170 de mii de lei şi întocmite 400 de dosare penale. Nici localnicii din Ţăndărei nu au scăpat.
 
”De la începutul epidemiei şi până în prezent în urma acestor acţiuni au fost întocmite 400 de dosare penale, dintre care cele mai multe au fost întocmite pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Au fost aplicate peste 130 mii de sancţiuni, în valoare totală de peste 170 milioane de lei. La Ţăndărei şi Bărbuleşti au fost aplicate peste 170 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare privind circulaţia pe drumurile publice”, a declarat Bogdan Despescu, secretat de stat în MAI. 
 
Valoarea totală a amenzilor de la Ţăndărei şi Bărbuleşti se ridică la 41 de mii de lei. În acest context, Ţăndărei a intrat în carantină totală, prin emiterea ordonanţei de urgenţă nr. 7.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici