"Al Treilea Război Mondial", într-o singură ţară. Ucraina îndură totul pentru a apăra Europa de agresiunea rusă

"Numeroase cuvinte din convenţii şi alte tratate internaţionale privind protecţia oamenilor şi a umanităţii ar trebui să devină decizii şi acţiuni juridice concrete. Ideea nobilă a creatorilor dreptului internaţional ar trebui să se reflecte în energia justiţiei internaţionale". (Volodîmîr Zelenski, Preşedintele Ucrainei)

1349 afișări
Imaginea articolului "Al Treilea Război Mondial", într-o singură ţară. Ucraina îndură totul pentru a apăra Europa de agresiunea rusă

Ministerul Apararii din Ucraina

United24Media a publicat un clip video aniversar pe canalul său de Telegram. 

Clipul cuprinde scene înfiorătoare cu bombardamentele ruseşti şi actele de genocid coordonate de regimul putinist împotriva Ucrainei, comparate chiar cu secvenţe din cel de-al Doilea Război Mondial. 

Ce s-ar fi întâmplat cu Europa dacă Ucraina ar fi fost ocupată de forţelor invadatoare ale Rusiei de anul trecut?

Ceea ce se întâmplă în Ucraina din cauza agresiunii putiniste, susţine preşedintele Volodîmîr Zelenski, s-ar fi întâmplat în toată Europa anilor 2020, cum nu s-a mai văzut din anii 1940, când agresiunea hitleristă a provocat distrugeri pe tot continentul, încât că au trecut zeci de ani pentru reparaţii. 

„În fiecare zi, eroii ucraineni îşi dau viaţa pentru a opri agresiunea rusă. Şi de aceea lumea are o obligaţie morală clară faţă de soldaţii noştri, faţă de toţi cei care se află în prezent în luptă şi care apără libertatea. Această datorie este de a restabili justiţia şi de a aduce statul terorist şi conducerea sa în faţa justiţiei. Şi va fi. Le mulţumesc tuturor partenerilor Ucrainei – fiecărui lider, fiecărui politician, fiecărei persoane publice a statelor care ajută – pentru că au înţeles preţul pe care poporul ucrainean îl plăteşte pentru libertatea lor şi a tuturor europenilor”, a transmis preşedintele Zelenski în discursul de vineri seară.

 

1.Începutul războiului: 1 septembrie 1939 - Adolf Hitler invadează vestul Poloniei/ 24 februarie 2022 - Vladimir Putin invadează Ucraina. După numerologie, ambele date coincid cu numărul 68 (1+9+19+39 =68/ 24+2+20+22 = 68)

 

2. Hitler anexează regiunea sudetă în 1938, şi apoi întreaga Cehoslovacie în 1939/ Vladimir Putin anexează Crimeea şi declanşează război separatist în Donbas în 2014, ca opt ani mai târziu să anexeze Doneţk, Lugansk, Zaporojie şi Herson. 

 

3. Varşovia în 1945 vs Mariupol în 2022 

4. Britanicii se adăpostesc în tunelurile Londrei în 1943 / Ucrainenii se adăpostesc în tunelurile Harkovului în 2022

 

 

5. Procesele de la Nürnberg dintre anii 1945-1946 în care sunt judecaţi germanii nazişti pentru crime de război/ Ucraina încearcă, cu ajutorul Occidentului, să-i aducă pe criminalii ruşi în faţa justiţiei internaţionale 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici