SUA: Acţiunile Moscovei în Ucraina constituie un obstacol în calea relaţiilor ruso-americane

Rex Tillerson, secretarul american de Stat, a declarat că acţiunile Moscovei în Ucraina rămân un obstacol în calea îmbunătăţirii relaţiilor ruso-americane, a declarat Mark Toner, purtătorul de cuvânt în exerciţiu al Departamentului de Stat, potrivit postului France 24.

1382 afișări
Imaginea articolului SUA: Acţiunile Moscovei în Ucraina constituie un obstacol în calea relaţiilor ruso-americane

SUA: Acţiunile Moscovei în Ucraina constituie un obstacol în calea relaţiilor ruso-americane

"Secretarul Tillerson l-a sunat, astăzi (duminică), pe preşedintele ucrainean Petro Poroşenko pentru a discuta despre vizita sa la Moscova şi pe tema mesajului către liderii ruşi, că Statele Unite sunt interesate de îmbunătăţirea relaţiilor cu Rusia, însă acţiunile Rusiei în estul Ucrainei rămân un obstacol", a declarat Toner.

Cei doi lideri au discutat şi despre decesul unui observator de naţionalitate americană al misiunii OSCE în estul Ucrainei. Cu această ocazie, Poroşenko a transmis condoleanţe părţi americane.

Un observator de naţionalitate americană al misiunii Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) în estul Ucrainei a decedat după ce vehiculul în care se afla a explodat în urma trecerii peste o mină.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici