Video Un avion British Airways a luat foc pe pistă, la Las Vegas: Cel puţin 13 oameni au fost răniţi - VIDEO

Un avion British Airways cu destinaţia Londra-Gatwick a luat foc pe Aeroportul McCarran din Las Vegas, iar cele 172 de persoane de la bord au fost evacuate pe tobogan, relatează BBC News online.

1544 afișări

Cel puţin 13 persoane rănite uşor au fost conduse la spital, potrivit unor reprezentanţi ai aeroportului.

Un motor al avionului Boeing 777-200 a luat foc înainte de decolare, a declarat Ian Gregor, un purtător de cuvânt al Administraţiei Federale americane a Aviaţiei (FAA).

Avionul era învăluit în flăcări şi fum. Incendiul a fost stins, ulterior.

Zborul 2276 decola către Aeroportul Gatwick de la Londra.

La bord se aflau 159 de pasageri şii 13 membri ai echipajului.

"Am primit primul apel (marţi la ora locală) 16.13 (miercuri, 2.13, ora României); au fost văzute flăcări la (ora locală) 16.14, iar la (ora locală) 16.14 s-a acţionat", a anunţat aeroportul într-un mesaj postat pe Twitter.

"Focul a fost stins @LASairport, iar toţi pasagerii au fost evacuaţi din zborul BA până (marţi, la ora locală) 16.18 (miercuri, 2.18, ora României) - o muncă excelentă din partea echipei noastre ARFF", a adăugat aeroportul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici