Video Imagini spectaculoase cu cel mai mare rollercoaster pietonal din lume

  • Un atfel de rollercoaster: unul în care te poţi plimba în voie.
  • Primul şi singurul rollercoaster pietonal din Coreea de Sud este deschis publicului.
1284 afișări
Space Walk este un rollercoaster lung de 333 de metri situat pe dealurile parcului Hwanho din Pohang. Înalt de circa 25 metri, oferă o panoramă perfectă a oraşului şi a plajei.
 
Pe lângă faptul că este o instalaţie artistică interactivă, Pohang Space Walk este conceput şi ca un observator. Acesta permite vizitatorilor şi iubitorilor de astronomie să admire cerul pe timp de noapte, dar şi răsăritul şi apusul, de la diferite înălţimi ameţitoare. 
 
Pe toată lungimea rollercoaster-ului Space Walk sunt montate lumini cu LED, pe balustrade şi trepte, ceea ce face ca instalaţia să strălucească pe cerul nopţii odată ce se întunecă. 
 
Space Walk a fost creată de către POSCO, o companie care produce oţel în Coreea de Sud.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici