În interiorul celei mai SECRETE ţări din lume: Cum îşi trăiesc viaţa oamenii din Coreea de Nord | GALERIE FOTO

În timp ce mass-media internaţionale sunt dominate de schimbul de replici dintre Donald Trump şi Kim Jong-un, care se ameninţă reciproc cu distrugerea în masă, viaţa de zi cu zi în Coreea de Nord continuă în mod obişnuit.

49053 afișări
Imaginea articolului În interiorul celei mai SECRETE ţări din lume: Cum îşi trăiesc viaţa oamenii din Coreea de Nord | GALERIE FOTO

În interiorul celei mai SECRETE ţări din lume: Cum îşi trăiesc viaţa oamenii din Coreea de Nord | GALERIE FOTO

Imaginile au fost surprinse, în luna septembrie, în timpul unei vizite efectuate de o echipă de la NK News în Coreea de Nord şi ilustrează modul în care îşi petrec viaţa oamenii din această ţară. 
 
Potrivit BBC, efectele sancţiunilor impuse regimului de la Phenian sau propaganda anti-americană abia pot fi sesizate în grupajul de fotografii. 

Toate imaginile provin de la NK News , o publicaţie specializată în Coreea de Nord. Fotografiile au fost realizate cu aprobarea unor îndrumători guvernamentali care însoţesc întotdeauna delegaţiile din afara graniţelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici