Video Discuţii care preced CEx al PSD: Adrian Ţuţuianu, Gheorghe Şimon, Felix Stroe şi Marian Oprişan, la Palatul Victoria

Adrian Ţuţuianu, fost ministru al Apărării, miniştrii Felix Stroe şi Gheorghe Şimon, dar şi liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, se află, la ora transmiterii ştirii, la sediul Guvernului, unde discută cu premierul Mihai Tudose, înainte de şedinţa CEx al PSD.

1808 afișări

Primul care a ajuns la sediul Guvernului a fost premierul Mihai Tudose, în jurul orei 9.15.

Două ore mai târziu, la Palatul Victoria a venit Marian Oprişan, fiind urmat de fostul ministru al Apărării, Adrian Ţuţuianu, de miniştrii Felix Stroe (ministrul Transporturilor şi preşedinte PSD Constanţa) şi Gheorghe Şimon (ministrul Economiei).

Ulterior, în jurul orei 12.40, la Palatul Victoria a mers şi Marius Nica, ministru al Fondurilor Europene.

Întâlnirea are loc în contextul şedinţei Consiliului Executiv Naţional al PSD care are loc de la ora 14.00.

Membrii CEx urmează să decidă cine va fi înlocuitorul Doinei Pană la Ministerul Apelor şi Pădurilor, dar ar urma să tranşeze şi o eventuală restructurare a Guvernului.

Adrian Ţuţuianu a declarat, în urmă cu o zi, că plecarea sa din Guvern a fost cauzată probabil de faptul că vizibilitatea sa a deranjat conducerea partidului.

"Probabil că am deranjat pe anumiţi colegi, foarte mulţi sau unii dintre ei care aveau putere de decizie, inclusiv preşedintele partidului. Probabil că a avut anumite nemulţumiri faţă de faptul că eram foarte vizibil, apreciat şi de cei cu care lucram în minister, dar şi de presa naţională, unde n-aţi auzit critici la adresa mea legate de minister. Este o etapa, este o şcoală. În două luni am făcut un master pe apărare naţională şi e foarte utilă în conturarea profilului meu de lider politic şi de administraţie. Este o etapă în care am învăţat ca in politica nu conteaza numai munca serioasă, ci uneori contează mai mult să relaţionezi cu ceilalţi, să aloci mai mult timp relaţiilor umane”, a declarat Adrian Ţuţuianu, la ColumnaTV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici