Avion de mici dimensiuni, prăbuşit la scurt timp după decolare pe Aerodromul Măgura, Cisnădie | FOTO

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit sâmbătă după-amiaza, la scurt timp după decolare, pe Aerodromul Măgura, Cisnădie din judeţul Sibiu, cei doi piloţi, de 62 şi 34 de ani, reuşind să scape fără răni.

3380 afișări
Imaginea articolului Avion de mici dimensiuni, prăbuşit la scurt timp după decolare pe Aerodromul Măgura, Cisnădie | FOTO

Avion de mici dimensiuni, prăbuşit la scurt timp după decolare pe Aerodromul Măgura, Cisnădie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectorului Judeţean Sibiu, Elena Welter, aparatul de zbor s-a lovit de pământ la câteva secunde după ce s-a înălţat în aer.

Avion a planat câteva secunde, apoi a pierdut din înălţime, iar în timp ce pilotul încerca să aducă la sol aparatul, acesta a lovit şi câţiva copaci.

Este vorba despre un aparat de zbor privat, de mici dimensiuni, cu dublă comandă, cei doi piloţi, de 62 respectiv 34 de ani, reuşind să scape nevătămaţi.

"Pista este una înierbată, era moale, îmbibată cu apă. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, urmând ca la faţa locului să se deplaseze echipa Centrului de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranaţa Aviaţiei Civile", a declarat Elena Welter, pentru MEDIAFAX.

Aceasta a mai confirmat că cei doi piloţi aveau brevet şi nu consumaseră alcool. După accident, cele două persoane au refuzat transportul la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici