Video O nouă zi de proteste în România. Protestatarii au dat foc unei imagini cu Arafat la Craiova VIDEO

  • Marţi este o nouă zi în care au loc proteste faţă de restricţiile impuse în pandemie, însă numărul participanţilor este mult redus.
  • În Capitală sunt doar aproximativ 200 de protestatari, iar în unele oraşe nu au mai ieşit manifestanţi.
3702 afișări

UPDATE 01:15 Ultimii protestatari se retrag spre casă în Capitală

Protestul s-a încheiat în Bucureşti. Ultimele persoane aflate în Piaţa Universităţii şi Victoriei au plecat acasă.

UPDATE 00:45 Aproape 2.000 de bucureşteni în a treia zi de proteste au mers la Palatul Cotroceni

Aproape 2.000 de bucureşteni au participat, marţi seara, la a treia zi de proteste faţă de  noile restricţii. Ei au mers la pas până la Palatul Cotroceni şi au scandat continuu „Demisia” şi „Libertate”.

Citeşte mai mult aici.

UPDATE 23:00 Protestatarii se întorc spre Piaţa Victoriei.

UPDATE. În jur de 1000 de persoane au plecat în marş din Piaţa vitoriei spre Palatul Cotroceni. 

Ştire iniţială

În Bucureşti numărul celor care protestează, marţi, în Piaţa Universităţii este de doar 200 de persoane.

Peste 300 de persoane care participă la protestele de la Craiova au pornit într-un marş prin centrul vechi al oraşului.

Cei mai mulţi dintre participanţi sunt membri ai galeriilor de fotbal, care au venit şi cu recuzita cu care merg pe stadioane.

Unii dintre ei au dat foc unor fotografii cu Raed Arafat, în centrul Craiovei.

Oamenii strigă „Libertate” şi îi cheamă pe toţi craiovenii să iasă în stradă şi au încercat să rupă cordoanele de jandarmi şi să pornească pe traseul pe care au mers şi luni. Nu au reuşit să treacă de jandarmi, care, marţi, au venit mai bine pregătiţi şi mai mulţi, echipaţi în costumele speciale de intervenţie.

La Constanţa sunt circa 100 de oameni în stradă, însă majoritatea minori.

La Galaţi sunt zeci de protestatari în stradă şi a fost şi un incident. Jandarmii au descoperit, în buzunarul unui băiat de 13 ani un briceag. Potrivit jandarmilor, băiatul a participat la protest şi şi luni seara. Jandarmii încearcă identificarea copilului şi a părinţilor acestuia.

La Timişoara şi Sibiu, unde în ultimele două zile numărul protestatarilor a fost mare, marţi aceştia lipsesc. Nici în Iaşi nu au ieşit protestatari până la această oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici