Video Incendiu puternic în curtea fostei Rafinării Astra din Ploieşti | FOTO, VIDEO

Pompierii intervin, joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea fostei Rafinării Astra din Ploieşti, unde flăcările au cuprins un rezervor dezafectat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1288 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să stingă un incendiu de reziduri petroliere izbucnit la un rezervor, într-o fostă Rafinărie aflată în sudul Ploieştiului.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp.

”Incendiul este lichidat, se lucrează în continuare pentru răcirea rezervorului. Rezervorul are 50 mc şi se aflau în el reziduri de păcura”, a declarat Vasiloae.

Rezervorul unde s-a produs incendiul este dezafectat.

ISU a intervenit cu 2 echipaje de pompieri şi ambulanţă Smurd.

Din primele cercetări, în zonă se suda şi este posibil ca flăcările să fi izbucnit de la o scânteie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici