Video PROGNOZĂ meteo de Paşte: Ploi cu fulgere în noaptea de înviere

Week-end-ul debutează cu vreme instabilă mai ales în jumătatea de vest a ţării unde se şi răceşte şi se vor semnala averse cu descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Izolat va cădea şi grindină. În restul ţării, vremea va fi frumoasă şi caldă. Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea şi Bărăgan. Maximele termice se vor încadra între 16 şi 26 de grade.

363 afișări

România, sâmbătă, duminică şi luni

În noaptea de Înviere, vremea se răceşte, va ploua mai ales în Muntenia, iar ploile vor fi însoţite şi de descărcări electrice. Vântul va sufla cu intensificări iar minimele termice se vor încadra între 7 şi 14 grade Celsius.

Duminică în nordul, estul şi centrul ţării vremea se răceşte faţă de perioada anterioară. În aceste zone se vor semnala ploi în averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla cu putere în sudul ţării. Maximele termice se vor încadra între 14 şi 25 de grade Celsius.

Vremea se va răci de săptămâna viitoare, când va fi instabilă la nivelul întregii ţări. Vor predomina ploile în averse însoţite şi de tunete şi fulgere, iar vântul va avea intensificări locale. Maximele termice nu vor mai trece de 23 de grade Celsius.

Bucureşti

Sâmbătă, în Capitală, vremea va fi mai caldă decât în mod normal. Spre seară sunt prognotate averse şi descărcări electrice, iar maxima zilei va ajunge la 25 de grade Celsius. Prima zi de Paşte aduce nori în prima parte a zilei, când va şi ploua slab. Maxima zilei va fi de 24 de grade, iar minima va ajunge la 10 grade Celsius. Luni cerul va fi mai mult noros şi va ploua în averse. Se mai răceşte iar maxima zilei va fi de 23 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici