Video DECLARAŢIA ZILEI | Godină: Am picat examenul din cauza mea dar organizarea a fost defectuoasă

Joi, pe site-ul Academiei de Poliţie au fost publicate rezultatele provizorii ale examenului de admitere în instituţie. Printre cei care, cel mai probabil, nu au prins un loc la Academie se numără şi Marian Godină, care a obţinut, provizoriu, media 7,60. Cu 8,20 la Română, 7,90 la Istorie şi 6,70 la Engleză, poliţistul s-a clasat al 60-lea din cei 140 de candidaţi pentru Facultatea de Poliţie.

2352 afișări

"Văd că mulţi au înţeles că dau vina pe alţii pentru propriul eşec. Eu îmi asum în totalitate greşelile, sunt convins că am picat examenul din cauza mea, dar îmi menţin afirmaţia că organizarea examenului a fost defectuoasă. Grile greşite, corectări, recorectări, pasări de vinovăţii etc. Circ. Anii viitori aceste lucruri nu trebuie să se mai întâmple, mai ales că şi anul trecut a fost la fel însă nimeni nu a făcut nimic în acest sens. E normal să fiu dezamăgit, în primul rând de mine. Asta pentru că nu m-am dus la examen la ghici, ci pentru că am muncit. Se pare că atât am putut. Felicitări tuturor celor admişi!", a scris Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.

Este a cincea oară când poliţistul nu reuşeşte să intre la Academia de Poliţie. De altfel, înainte de afişarea rezultatelor, Godină transmitea că îşi asumă rezultatul. "Eu voi fi respins, sunt convins de asta. Voi fi făcut prost şi în toate felurile. Îmi asum asta şi îmi asum că trebuia să iau note mai mari, dar voi dori să mă conving că m-am bătut de la egal la egal", a scris poliţistul.

După susţinerea examenului, el a acuzat că baremul de corectare la proba de Istorie avea unele greşeli. Ulterior, Academia de Poliţie a anunţat, printr-un comunicat de presă, că baremul a fost greşit, însă se va lua în considerare răspunsul corect.

În total, la cele şase facultăţi ale Academiei, au fost scoase în concurs 830 de locuri, din care 640 sunt în regim fără taxă şi 210 în regim cu taxă. Pentru a fi declaraţi admişi la instituţia de învăţământ la care au participat, candidaţii trebuie să promoveze probele eliminatorii, să obţină numărul minim de puncte stabilit pentru a promova testul de verificare a cunoştinţelor (echivalentul notei 5,00) şi să se clasifice, în ordinea descrescătoare a punctajelor/ mediilor obţinute, în limita numărului de locuri scoase la concurs.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici