Mihai Stoica, director sportiv FCSB: Ne vedem în urna campioanelor la vară

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, consdieră că echipa sa ar fi avut o şansă să elimine Lazio doar dacă meciul de pe Olimpico s-ar fi desfăşurat cu aceleaşi echipe de start ca cel din tur (1-0 pentru vicecampioană).

702 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica, director sportiv FCSB: Ne vedem în urna campioanelor la vară

Mihai Stoica, director sportiv FCSB: Ne vedem în urna campioanelor la vară

Încântat de realizările individuale ale adversarilor, MM preferă să vadă partea plină a paharului şi să rămână cu un an european în care FCSB a eliminat Viktoria Plzen şi a învins una dintre echipele bune ale campionatului italian.

La puţin timp de la finalul coşmarului de pe Olimpico, Stoica a postat un mesaj pe pagina de facebook în care a explicat de ce FCSB nu a avut nicio şansă joi seară. În finalul textului, oficialul roş-albaştrilor a transmis marea dorinţă, câştigarea titlului, care ar aduce, implicit, un traseu ceva mai uşor în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor: "Dacă am fi jucat în seara asta în aceleaşi distribuţii ca la Bucureşti, poate aveam o şansă. Aşa, fără Pintilii, dar cu De Vrij, Parolo, Lulic, dar - mai ales - Luis Alberto şi Immobile, asta este diferenţa. Diferenţă de viteză. Viteză de reacţie, de gândire, de deplasare.

Rămânem cu 12 meciuri jucate în Europa, cu calificarea în dauna lui Plzen, care merge în optimi, cu splendida victorie contra lui Lazio şi remiza de la Lisabona. Experienţă, puncte în ierarhia UEFA, super-atmosfera de pe Arena Naţională şi dovada emoţionantă de dragoste din partea miilor de suporteri români de pe Olimpico. Mulţumim tuturor şi să ne vedem în urna campioanelor la vară!", e mesajul lui MM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici