Gheorghe Falcă, şeful de campanie al PNL: Dacă Cioloş intra în campanie, PNL avea 38%

Şeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a declarat la emisiunea “Votez cu mine” de pe Gandul.info că dacă premierul Dacian Cioloş intra în campanie acum trei săptămâni şi avea o poziţie clară, PNL obţinea un rezultat mult mai bun.

1835 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Falcă, şeful de campanie al PNL: Dacă Cioloş intra în campanie, PNL avea 38%

Gheorghe Falcă, şeful de campanie al PNL: Dacă Cioloş intra în campanie, PNL avea 38%

“Dacă, înainte cu două săptămâni, Cioloş îşi definea clar poziţia şi intra în campania electorală, PNL avea 38% şi PSD sub 38%”, a declarat Gheorghe Falcă pentru Gandul.info.

PNL a reuşit să obţină aproape 20 de procente la alegerile parlamentare desfăşurate duminică, adică mai puţin de jumătate faţă de rezultatul obţinut de PSD.

Preşedintele PNL Alina Gorghiu şi-a depus luni mandatul de şef al formaţiunii liberale, declarând că acesta era "singurul gest" pe care îl putea face după eşecul partidului său în alegeri. Totodată, secretarul general al PNL Ilie Bolojan şi preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi şi-au depus demisiile din funcţii, au spus pentru MEDIAFAX surse liberale.

Liberalii nu au identificat încă un lider care ar putea prelua funcţia de preşedinte cu titlu interimar, au precizat sursele citate, susţinând că BPN al PNL ar putea respinge demisia Alinei Gorghiu. În interiorul partidului au fost vehiculate pentru preluarea interimatului numele lui Mircea Hava, Gheorghe Flutur, dar şi al Ralucăi Turcan, însă, nicio opţiune nu s-a conturat încă.

Potrivit surselor citate, Alina Gorghiu a susţinut în interiorul PNL ca refuză să mai rămână la conducerea partidului, însă, liderii din ţară ar fi insistat ca aceasta să îşi păstreze mandatul până la congresul formaţiunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici