Video Ce promit Ei şi ce vrem Noi. Cornel Ilie: „M-aş alege pe mine pentru motivaţie"- VIDEO

Între ce promit Ei şi ce vrem Noi e diferenţă mare. Cale şi mai lungă e, de obicei, între promisiunile din campania electorală şi lucrurile care se şi întâmplă, în realitate, atunci când unul dintre candidaţi, oricare ar fi el, ajunge la primărie. Invitat la Interviurile Gândul, Cornel Ilie spune că, dacă ar putea alege pe buletinul de vot între el şi Ei, ar vota cu un om care are simţul ridicolului la fel ca al lui.

906 afișări

 „M-aş alege pe mine pentru motivaţie. Am o fetiţă acum de şase luni, eu chiar aş vrea ca atunci când o să fie mare să aibă un oraş foarte frumos în care să trăiască", a spus artistul care duminică o să meargă la vot pentru a se apăra de indiferenţa politicienilor, potrivit Gândul.

Dacă-ar fi să alegi între Tine şi Ei la vot, pe buletin, cu cine ai vota?

„Aş alege un om care ar avea simţul ridicolului ca al meu. Am o jenă faţă de oameni, nu pot să dorm noaptea, să... (...) M-aş alege pe mine prin motivaţia pe care aş avea-o. Am o fetiţă acum de şase luni, eu chiar aş vrea ca atunci când o să fie mare să aibă un oraş foarte frumos în care să trăiască", crede Cornel Ilie.

Cel mai mult îşi doreşte să trăiască într-un oraş civilizat.

Păcat că acestea sunt lucruri fireşti care par neobişnuite într-o ţară ca România în care normalitatea a devenit chiar ceva ieşit din comun.

„Per total, să fie un oraş civilizat, unde oamenii să nu se înjure între ei, să contribuie cumva şi la spiritul celor care trăiesc acolo. Dacă oraşul ar arăta şi ar fi funcţional de la cap la coadă, nu cred că ar exista atâtea conflicte pe stradă, în trafic, la cozi, pe stadioane. Asta aş vrea să văd. Din păcate, îmi doresc să se întâmple ceva firesc, nu ceva extraordinar", spune Cornel.

Citeşte articolul integral în Gândul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici